BRONHOLAH

mast za olakšavanje disanja

Prehlada Kašalj Zapušen nos Kijavica Inhalacija

Za ublažavanje simptoma prehlade i gripa preporučuju se različiti prirodni preparati u obliku sirupa, kapsula ili čajeva. Značajnu pomoć, posebno u olakšavanju disanja i smirivanja kašlja, predstavlja i inhalaciiona terapija.

Postoji više načina inhalacije, kao što je inhaliranje parom vrele vode prelivene preko smeše aromatičnih biljaka ili inhalacija smešom etarskih ulja u posebno dizajniranim posudama – vaporajzerima, dok najprikladniji način inhalacije uz jednostavan način primene predstavljaju zapravo masti sa isparljivim aktivnim sastojcima koje se aplikuju na kožu grudi ili leđa, a kod odraslih i ispod nosa.

Nanošenjem BronhoLah masti na kožu, telesna temperatura tela dovodi do isparavanja aktivnih sastojaka, čija inhalacija dovodi do smirivanja kašlja i olakšavanja disanja u stanjima kao što su prehlada, grip i zapušenje nosa.

Nanošenjenjem u tankom sloju i laganim utrljavanjem u kožu slepoočnica pomaže i u ublažavanju glavobolje.

Bronholah mast za odrasle sadrži efikasnu kombinaciju mentola, kamfora, etarskog ulja eukaliptusa, terpentina i timola koja ostvaruje pozitivan efekat na organe za disanje, kako inhalacijom, tako i resorpcijom aktivnih sastojaka kroz kožu.


Primena

3 - 4 puta dnevno nežno utrljati na kožu grudi i/ili leđa .
Takođe, može se naneti i na kožu ispod nosa.

Pakovanje

Bočica, 75 ml

Proizvođač:

Conseko pharm, Beograd, Srbija

Gde nabaviti?

Bronholah mast možete kupiti u bolje snabdevenim apotekama ili online.

kupite online


Za sve dodatne informacije Kontaktirajte nas

Direktor: Mr ph. Zdenka Vuković